Wij zijn Oxyma, wie ben jij?

Ben jij…

…een hbo/wo student met diploma op zak of studeer je binnenkort af? Kun je niet wachten om je eerste stap te zetten in je loopbaan en je talenten verder te ontwikkelen? Nice to meet you!

Om de beste te blijven en de wereld verder te veroveren op het gebied van omni-channel marketing zoeken we extra talent. Wij geloven dat slimme, data gedreven marketing leidt tot betere klantervaringen, hogere klantwaarde en duurzame business resultaten. Met trots werken we al jaren voor toonaangevende organisaties binnen Nederland en daarbuiten (o.a. KPN, Vodafone en Unilever), die actief zijn in competitieve markten en die intensief willen communiceren met grote groepen klanten. Ons doel? Marketeers adviseren bij het vergroten van hun marketing performance.

Werken bij Oxyma…

…betekent ruimte om op de juiste manier je talent in te zetten binnen een informele en prettige werksfeer met betrokken collega’s met passie voor hun vak! Naast samen hard werken vanuit ons gave kantoor in hartje Rotterdam, is er veel aandacht voor (andere) leuke dingen. Behalve borrels, afdelingsuitjes en een feestje op zijn tijd, gaan we één keer per jaar een weekend met de hele club op pad!

Sluit jij je graag aan bij ons team?

Let’s get up there en bezoek Oxyma tijdens onze eerstvolgende inhouse dag! We vertellen je deze middag graag meer over waar we goed in zijn en dagen je uit om mee te werken aan 2 interactieve cases! Uiteraard sluiten we af met een borrel :) . Enthousiast? Meld je dan nu aan via wendy.maat@oxyma.nl en reserveer een plek voor een eerste bruisende kennismaking.
Zien we je snel?

Print FriendlyPrint or save as PDF

Campagne Manager 32-40 uur per week

Ben jij…

…iemand die de regie pakt? Een ervaren Campagne Manager die graag de touwtjes in handen heeft en barst van het organisatietalent? Dan is dit jouw ideale baan!

Dit ga je doen:

In de rol van Campagne Manager ben je de regisseur van de campagnes en zet je samen met de opdrachtgever omni-channel campagnes in om de klant in iedere fase van de customer journey te activeren. De activiteiten die je uitvoert beslaan het gehele proces. Samen met de Consultant bedenk en coördineer je de uitvoering van campagnes en evalueer je de resultaten met de opdrachtgever.

Binnen het Client Service Team stel je een planning op en beheer je het budget. Je bent proactief en flexibel, waardoor je ook ad-hoc campagnes binnen no-time kunt opzetten.
Daarbij stuur je zowel op tijd, kwaliteit als op de technische uitvoering en ben je continu gericht op het realiseren van de doelstellingen van de opdrachtgever.
De rol van Campagne Manager is breed. De werkzaamheden variëren van dag tot dag.

In het kort worden dit jouw uitdagingen:

 • plannen, uitvoeren en opvolgen van marketing campagnes;
 • volgen en meten van de resultaten van campagnes door analyse;
 • optimaliseren van de campagnes;
 • rapportages bespreken met de klant;
 • bewaken van actielijsten.

Je bent bedreven in fact based marketing, maakt zaken graag meetbaar, analyseert en stuurt op KPI’s zodat je de marketing campagnes continu kunt optimaliseren. Verder brief jij moeiteloos marketing intelligents om de juiste analyse en inzichten te verkrijgen.

Het meedenken over de uitvoering, de planning en het bewaken van budgetten zie je als een uitdaging en overzie je met een helikopterview.
Door jouw flair, nieuwsgierigheid en expertise weet je hoe belangrijk het is om aan een half woord genoeg te hebben en de hersens uit de mouwen te steken. Je bent daarbij sterk in het denken in mogelijkheden en deze direct te vertalen naar oplossingen. Kortom; een alleskunner die vooruitstrevend te werk gaat en een uitdagende functie ambieert.

Wat kenmerkt jou nog meer?

De ideale kandidaat beschikt over veel energie, kan uitstekend gestructureerd werken, heeft een sterk analytisch vermogen en presteert goed onder druk en deadlines.
Jij bent een ambitieuze marketeer met bewezen succes in het produceren en coördineren van marketing campagnes. Een ervaren Campagne Manager die enthousiast wordt van het ondersteunen en de interactie met onze opdrachtgevers en het optimaliseren van processen. Je werkt vanuit een creatieve en transparante werkomgeving op ons kantoor in Rotterdam. Dat je een service gerichte en dienstverlenende instelling hebt, spreekt voor zich. Je bent accuraat, met een gezonde dosis humor die graag effectief communiceert en samenwerkt.

Daarnaast heb je:

 • een hbo/wo diploma op zak;
 • minimaal 3 jaar ervaring als Campagne Manager, bij voorkeur binnen de bureau wereld;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in zowel woord als schrift;
 • goede organisatorische vaardigheden;
 • aantoonbare vaardigheden in het meten en analyseren van campagneresultaten;
 • een sterk analytisch vermogen;
 • sterke en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
 • ervaring binnen het marketing landschap;

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie en overtuig ons dat je de perfecte match bent en stuur je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@oxyma.nl. Heb je vragen over de functie of Oxyma? Neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Print FriendlyPrint or save as PDF

Junior Software Engineer

Ben jij…

…net afgestudeerd aan een (technische) hbo informatica opleiding en is IT jouw passie? Nice to meet you!

Wij geloven dat slimme, data gedreven marketing leidt tot betere klantervaringen, hogere klantwaarde en duurzame business resultaten. Met trots werken we al jaren voor toonaangevende organisaties binnen Nederland en daarbuiten (o.a. KPN, Vodafone en Unilever), die actief zijn in competitieve markten en die intensief willen communiceren met grote groepen klanten. Ons doel? Marketeers adviseren bij het vergroten van hun marketing performance.

Werken bij Oxyma betekent ruimte om op de juiste manier je talent in te zetten binnen een informele en prettige werksfeer met betrokken collega’s met passie voor hun vak! Naast samen hard werken vanuit ons gave kantoor in hartje Rotterdam, is er veel aandacht voor (andere) leuke dingen. Behalve borrels, afdelingsuitjes en een feestje op zijn tijd, gaan we één keer per jaar een weekend met de hele club op pad! Ga je mee?

Dit ga je doen als Junior Software Engineer:

Binnen Oxyma krijg je veel ruimte om jouw kennis direct in de praktijk te brengen en je start van je loopbaan verder vorm te geven. We dagen je uit om hier het maximale mee te doen. Bij ons vind je geen formele toestanden en dubbele agenda’s, maar ruimte voor kennisdeling en andere gave dingen.

Als Junior Software Engineer vertaal jij ideeën van onze opdrachtgevers eenvoudig in de meest aantrekkelijke web applicaties. Het maken van complexe achtergrond processen is jouw passie. Je helpt onze klanten graag om hun doel te bereiken. Of het nu gaat om de ontwikkeling van websites waarbij een optimale digital experience centraal staat of meerdere informatiesystemen, jij bedenkt en bouwt een e-commerce platform waarin informatie uit back-end systemen overzichtelijk samenkomen. Aangezien je weet hoe belangrijk het is dat platforms toegankelijk moeten zijn op alle devices, kies je voor een responsive design en integreer je de nieuwste technologieën.

Daarnaast worden kort samengevat dit jouw uitdagingen:

 • integreren van complexe applicaties;
 • opzetten van datawarehouses;
 • bouwen van landingspagina’s;
 • analyseren van de wensen en behoeften van de klanten, zodat het technisch ontwerp aansluit op de klantwensen.

Wat vragen wij van je als Junior Software Engineer?

We zijn op zoek naar een creatieve programmeur met een sterke technische achtergrond die ook communicatief vaardig is. Je vindt het te gek om met de nieuwste technieken te werken en krijgt energie om samen complexe problemen op te lossen.

De nieuwe collega die wij zoeken heeft passie voor zijn vak, is sociaal, communicatief, pragmatisch en oplossingsgericht. Ben jij recent hbo of wo afgestudeerd en sta je te popelen om te beginnen met je eerste echte baan? Dan dagen wij je uit om bij ons te solliciteren!

Je hoeft geen expert te zijn in onderstaande technologieën, wij helpen je er graag bij om dat te worden!

 • J2EE / JSP / JSF;
 • ruby on rails;
 • oracle;
 • mysql;
 • jboss/wildfly:
 • weblogic.

Sluit jij je graag aan bij ons team?

Let’s get up there en solliciteer direct! Stuur je motivatiebrief en c.v. naar solliciteren@oxyma.nl. Heb je vragen over de functie of Oxyma? Neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Print FriendlyPrint or save as PDF

Key Account Manager

Dit ga je doen:

Vanuit een creatieve en transparante werkomgeving in hartje Rotterdam ben jij de connector richting de klant. Strategisch leiderschap is je op het lijf geschreven en je zet je dan ook graag actief in om de (internationale) klantrelatie te versterken en verder uit te bouwen. Met als doel? Extra omzet realiseren door de verwachtingen en doelstellingen van onze klant keer op keer te overtreffen. Uiteraard stuur je hierbij zowel op processen als resultaat. In de dagelijkse werkzaamheden heb je altijd de klant, service en sales centraal staan. Je weet de transitie te maken vanuit onze dienstverlening naar klant focus en uiteindelijk naar customer intimacy. Je denkt hierbij altijd in oplossingen voor de klant en weet deze denkwijze bij je collega’s te stimuleren.

In deze rol voel jij je als een kapitein op het schip. Door je oprechte interesse en het lef om de vraag achter de vraag te stellen boek je succes met het verder uitbouwen van ons bestaande netwerk en activiteiten bij bestaande opdrachtgevers. Daarnaast heb je een duidelijke visie op ons speelveld en de mogelijkheden. Door je vaktechnische expertise, duidelijke visie op klantwaarde en inlevingsvermogen win je het vertrouwen van anderen en bouw je een langdurige en goede relatie op met opdrachtgevers en je collega’s.

Kort samengevat worden dit jouw uitdagingen:

 • verder uitbouwen van ons netwerk op executive niveau door het aangaan van duurzame partnerships;
 • creëren van kansen voor A merken en deze vertalen naar commercie;
 • ontwikkelen en promoten van een sales jaarplan;
 • verantwoordelijk voor het offerte traject;
 • realiseren van omzet en winst doelstellingen;
 • deelnemen aan beurzen en netwerkbijeenkomsten.

Wie ben jij?

Jij bent een farmer met overtuigingskracht, een personality gericht op inhoud met een bewezen track record binnen de bureau wereld. Als sparringpartner ben je daadkrachtig, maar vooral in staat om te beïnvloeden door te verbinden.

Een teamplayer met een ondernemende instelling en commerciële skills die graag op de voorgrond treedt. De wereld van data driven marketing kent weinig geheimen voor je en je bent bekend met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Ambitie, enthousiasme en doelgericht samenwerken zijn sleutelwoorden in deze functie. Voor klanten, partners en collega’s ben je een betrouwbare adviseur en straal je de professionaliteit uit van onze organisatie. Gesprekken over complexe business problematiek dagen je uit en geven je energie! Je bent commercieel ingesteld en wordt gedreven door samenwerken en resultaat. Een flexibele pragmatische instelling, stressbestendig en doorzettingsvermogen zijn daarbij een vereiste.

Daarnaast heb je:

 • minimaal 5 jaar relevante ervaring binnen een b2b omgeving en een bewezen track record in sales;
 • een afgeronde hbo/wo opleiding;
 • ervaring binnen de bureau wereld;
 • succesvolle resultaten geboekt met de verkoop van advies en diensten;
 • gevoel voor het leggen van verbindingen en een intrinsieke interesse in je gesprekspartner;
 • een duidelijke visie op klantwaarde management en marketing automation;
 • gedegen kennis van de omni-channel wereld;
 • veel ervaring met data driven en online marketing;
 • kennis/ervaring met complexe eDM, (e-) CRM en ICT vraagstukken;
 • de wil om te reizen (2x per maand);
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • de ambitie om op hoog niveau te acteren in een internationale rol.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie en stuur je motivatiebrief inclusief c.v. naar solliciteren@oxyma.nl. Heb je vragen over de functie of Oxyma? Neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827. Een assessment maakt onderdeel uit van deze procedure.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Print FriendlyPrint or save as PDF

Java Developer

Ben jij…

…een expert in Java en is back-end development jouw passie? Dan is dit jouw baan!

Werken bij Oxyma, betekent samenwerken in een informele sfeer met prettige, betrokken collega’s die werken op het snijvlak van (direct) marketing en IT met passie voor hun vak. Samen het onmogelijke mogelijk maken voor onze klanten. Samen doelen nastreven, en die ook realiseren. Door een ideale mix van deskundigheid en pragmatiek. Kortom, uitblinken in je vakgebied door ook over de grenzen daarvan heen te kijken!

Wij bieden je een uitdagende baan bij een innovatief en groeiende organisatie met een gevarieerde orderportefeuille van zeer gerenommeerde klanten in verschillende marktsegmenten, zoals bijvoorbeeld; KPN, Jumbo, Adobe en Unilever.

Dit ga je doen:

Als Java Developer vertaal jij ideeën van onze opdrachtgevers eenvoudig in de meest aantrekkelijke web applicaties en e-commerce oplossingen. Jij weet exact wat Java kan en gaat steeds een stap verder voor een doordachte oplossing. 

Jij kent Java en helpt onze grote opdrachtgevers om hun doel te bereiken. Of het nu gaat om de ontwikkeling van complexe websites waarbij een optimale digital experience centraal staat of meerdere informatiesystemen, jij bedenkt en bouwt een e-commerce platform waarin informatie uit back-end systemen overzichtelijk samenkomen. Aangezien je weet hoe belangrijk het is dat platforms toegankelijk moeten zijn op alle devices, kies je voor een responsive design en integreer je de nieuwste technologieën.

Daarnaast worden kort samengevat dit jouw uitdagingen:

 • integreren van AEM met complexe applicaties;
 • verzorgen van een e-commerce integratie;
 • je bent betrokken bij het gehele ontwikkel- en implementatietraject van webbased applicaties.

Wat vragen wij?

De nieuwe collega die wij zoeken is daarnaast een teamspeler met uitstekende contactuele, communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent pragmatisch en oplossingsgericht. Zelfstandig kunnen werken, creativiteit, daadkracht en stressbestendigheid zijn daarbij een vereiste.

Ben jij hbo/wo afgestudeerd en heb je enkele jaren ervaring als java specialist of developer? Dat klinkt al goed! Een natuurlijke eagerness om complexe nieuwe technologieën eigen te maken vinden we ook een bijzonder groot pluspunt. Ben je daarnaast bekend met 1 of meer van onderstaande technologieën en methodologieën? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

 • J2EE / JSP / JSF;
 • web applicatie ontwikkeling (JSP, servlets, XML, HTML);
 • java web MVC frameworks, (bij voorkeur JSF);
 • jboss applicatie server;
 • apache Sling;
 • web services (REST, SOAP, XML/RPC);
 • Pre: Adobe CQ, Adobe Experience Manager/ Adobe jcr / crx;
 • goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie en overtuig ons dat je de perfecte match bent en stuur je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@oxyma.nl. Heb je vragen over de functie of Oxyma? Neem dan contact op met Wendy Maat, Corporate Recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Print FriendlyPrint or save as PDF

Creatief Strateeg

Ben jij…

…een creatieve denker, nieuwsgierig en altijd op zoek naar de beste klantervaring? Dan is dit jouw ideale baan en helpen we je van droom naar werkelijkheid!

Wij hebben ook een droom. Oxyma Group gaat de komende tijd flink investeren in het uitbreiden van onze propositie vanuit de ambitie om een new breed agency te worden, gericht op het creëren van de ultieme customer experience. De magische samensmelting van techniek, marketing en creativiteit zorgt voor de beste omni-channel eindgebruikers ervaring en daarmee de beste business performance. Wij geloven in multidisciplinaire teams waarin we de left brain (logica) en right brain (emotie) skills samen laten werken. Om deze droom te verwezenlijken zoeken we een pionier met de ambitie om dit verder vorm te geven.

Dit ga je doen:

Of het nou het bedenken van een user journey is, het creëren van een nieuwe communicatie stijl en design of het vertellen van een verhaal over meerdere kanalen, jij voelt je hierbij als een vis in het water. Je neemt graag de lead in de concept fase om zowel de klant als het team te begeleiden van strategie naar product concept. Je bent een kei in het “wil ik hebben” gevoel voor de klant neer te zetten en de droom daarmee over te brengen. Stijl en design zijn voor jou een minimum eis. Je durft gewaagde keuzes te maken en zorgt voor de creatieve sprankeling in elke ‘experience’. Bij jou gaan er direct een aantal creatieve lampjes branden bij het horen van een vraag.

Wie ben jij?

Je hebt een goed inlevingsvermogen in zowel de klant als de gebruiker. Moeiteloos haal jij het maximale uit de samenwerking met strategen, online marketeers, product owners, art directors, designers én developers.

Met inspirerende ideeën duw jij het team vooruit en zorg je voor origineel en prijswinnend werk. Je bent de top creative met beide voeten op de grond. Uiteraard ben je een digital native die het online landschap volledig omarmt. Je hebt de drive en ambitie om elke dag de beste ervaring neer te zetten voor onze klanten en hun eindgebruikers.

Daarnaast heb je:

 • een afgeronde hbo/wo creatieve opleiding;
 • minimaal 5 jaar ervaring bij een bureau als designer/creative;
 • minimaal 5 jaar ervaring in het digital engagement domein;
 • uitstekende communicatievaardigheden;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in zowel woord als schrift

Enthousiast?

Word jij enthousiast van alle digitale ontwikkelingen die innoveren, ‘disrupten’ en waarde creëren? Solliciteer dan direct op deze functie en overtuig ons dat je de perfecte match bent en stuur je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@oxyma.nl. Heb je vragen over de functie of Oxyma? Neem dan contact op met Wendy Maat, Corporate Recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Print FriendlyPrint or save as PDF

Project Manager

Je werkveld

Als Project Manager leid en realiseer je zelfstandig en planmatig projecten met gebruikmaking van bekende methoden en technieken (zoals Prince2 en/of SCRUM). Voor onze opdrachtgevers ben je het eerste inhoudelijke aanspreekpunt met betrekking tot projecten. Binnen 2organize ben je inhoudelijk gespreks- en sparringpartner voor de betrokken Consultants en Software Engineers. Een Client Service Manager of Business Development Manager zal met name de commerciële aspecten van een project bewaken. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering en klanttevredenheid. Ieder met een eigen focus maar het is heel nadrukkelijk een team-effort.

Het betreft vrijwel altijd complexe, multidisciplinaire projecten. Je stuurt alle (intern en extern) betrokkenen operationeel aan en bewaakt de projectrealisatie voor wat betreft de aspecten (doorloop)tijd, budget en kwaliteit. Naast je reguliere werkzaamheden lever je ook een belangrijke inhoudelijke bijdrage aan de structurele kennis- en productontwikkeling binnen 2organize op het gebied van Project Management.

Naar wie zijn we op zoek?

De collega die wij zoeken is een gedreven Project Manager die zich goed in kan leven in de positie van de klant. Je bent in staat om de behoeften en belangen van onze klanten te doorgronden en te vertalen naar pragmatische oplossingen. Boven alles ben je als persoon in staat om (h)echte relaties te bouwen met onze klanten. Je moet je daarom thuis voelen in de wereld van de (direct) marketeer. Je hebt minimaal affiniteit met ons vakgebied, d.w.z. Direct Marketing, Marketing Intelligence, Campagne Management en/of Marketing Automation. Je kennis en ervaring heb je opgedaan in een voor ons relevante branche. Dat je een klantgerichte en dienstverlenende instelling hebt, spreekt voor zich. Je bent een teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden. Zelfstandig kunnen werken, een flexibele pragmatische instelling en stressbestendigheid zijn daarbij een vereiste.

Functievereisten

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denknievau
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een Project Management rol
 • Ervaring met Prince2 is noodzakelijk, SCRUM is een pré
 • Een gedegen ICT kennis is een noodzaak (o.a. database- en web technologie)
 • Ervaring met Marketing Automation applicaties is een pré

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@oxyma.nl. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met Oxyma, neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Print FriendlyPrint or save as PDF

Consultant Marketing Capabilities

Je werkveld

Als Consultant Marketing Capabilities ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten en/of prospects. 2organize helpt bedrijven bij het creëren van klantwaarde door het optimaliseren van marketing- en salesprocessen. Je adviseert onze opdrachtgevers met betrekking tot de integratie van die processen en systemen met de onderliggende bedrijfsprocessen en -systemen. Advies en implementatie trajecten hebben meestal een hoog IT-gehalte.

Tijdens de initiatiefase van projecten stel je samen met een project manager het Project Inititiation Document op en blijf je ook gedurende de implementatiefase actief betrokken. Het betreft vrijwel altijd complexe, multidisciplinaire projecten.

Tot slot lever je ook een belangrijke inhoudelijke bijdrage aan de structurele kennis- en productontwikkeling binnen 2organize

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gedreven technisch-commerciële professional die zich goed in kan leven in de positie van de klant. Je bent iemand met visie en ervaring als architect van complexe oplossingen. In staat om de behoeften en belangen van onze klanten te doorgronden en te vertalen naar pragmatische oplossingen.

Conceptueel denken is voor jou geen probleem. Je beschikt over een helicopterview en bent in staat om verder te kijken dan de korte termijndoelen. Een gedegen ICT kennis is een noodzaak (o.a. database- en webtechnologie). Ervaring met marketing automation applicaties is een pré.

Boven alles ben je als persoon in staat om hechte relaties te bouwen met onze klanten. Je weet hun vertrouwen te winnen en samen met hem een toekomstvisie te ontwikkelen. Je moet je daarom thuis voelen in de wereld van de (direct) marketeer. Je hebt minimaal affiniteit met ons vakgebied Direct Marketing, Marketing Intelligence, Campagne Management en/of Marketing Automation.

Functievereisten:

 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een Consultant rol
 • Kennis en ervaring heb je opgedaan in een voor ons relevante branche
 • Hbo werk- en denkniveau
 • Klantgericht
 • Teamspeler
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Flexibel & pragmatisch

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@oxyma.nl of gebruik de solliciteren button. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met Oxyma, neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Print FriendlyPrint or save as PDF

Consultant Marketing Intelligence

Je werkveld

Als Consultant Marketing Intelligence richt je je op het invullen van complexe klantbehoeftes op het gebied van Customer Insights en Direct Marketing. Bij het bepalen van de oplossingsrichting betrek je nadrukkelijk de businesscontext en -doelstellingen. Je beschikt aantoonbaar over visie en expertise met betrekking tot het Marketing Intelligence vakgebied. Op basis daarvan bied je inhoudelijke ondersteuning aan onze klantenteams bij het verwerven en realiseren van opdrachten.

Je bouwt als Consultant Marketing Intelligence ook zelf aan een duurzame relatie met opdrachtgevers en je wordt door hen gezien als businesspartner. Daardoor ben je in staat om ook zelfstandig (vervolg)opdrachten te genereren. Op basis van je vaktechnische kennis en ervaring ben je een mentor en vraagbaak voor collega’s. Daarnaast lever je ook een belangrijke inhoudelijke bijdrage aan de structurele kennis- en productontwikkeling binnen 2organize.

Je maakt deel uit van de afdeling Professional Services. Je werkt nauw samen met sales, capability consultants, data analisten, database- en reporting specialisten, project managers en customer process managers. Je werkt primair vanuit onze thuisbasis in Rotterdam en deels op locatie bij de opdrachtgever.

Naar wie zijn we op zoek?

Je bent iemand die in staat is om de behoeften en belangen van onze klanten te doorgronden en te vertalen naar pragmatische oplossingen. Een gedreven professional die, op effectieve wijze klantbehoeften en databronnen weet te analyseren. Iemand met een visie als Consultant en ruime ervaring met data aggregatie, predicitive analytics, data mining en reporting. Je bent uiterst klantgericht, stelt klantbehoeften centraal en anticipeert op veranderingen daarin. Je streeft voortdurend naar klanttevredenheid. Als Consultant Marketing Intelligence houd je je dagelijks bezig met:

 • Verhogen van de effectiviteit en efficiency van online direct marketing programma’s
 • Optimaliseren van de klantwaarde en -contactstrategie, customer life cycle management en inzet kanalen
 • Inzichtelijk maken van resultaten (fact-based marketing)
 • Met de opdrachtgever opstellen en formuleren van plannen, doelstellingen en KPI’s
 • Beoordelen van de kwaliteit en bruikbaarheid van beschikbare transactie- en gedragsdata
 • Opstellen/reviewen Project Briefs, PID, Lessons Learned documenten
 • Kwaliteitsbewaking van onze Marketing Intelligence deliverables
 • Actief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het Customer Insight vakgebied en innovaties en toepassingen
 • Regelmaat publiceren van whitepapers, cases, visiedocumenten en/of spreken op vakbeurzen/congressen

Functievereisten:

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met marketing intelligence
 • Je functioneert minimaal op HBO niveau
 • Je bent analytisch, accuraat en cijfermatig sterk
 • Beheerst één of meerdere tools zoals SPSS, SAS, KXEN, R, Qlikview, Business Objects, Cognos
 • Je kunt conceptueel denken
 • Je beschikt over een helicopterview en bent in staat om verder te kijken dan de korte termijndoelen
 • Zeer goed thuis in moderne analyse methoden en technieken
 • Ervaring in het online marketing domein is een pre
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk)
 • Je werkt zelfstandig en hebt een flexibele pragmatische instelling
 • Je bent stressbestendig

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@oxyma.nl of gebruik de solliciteren button. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met Oxyma, neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Print FriendlyPrint or save as PDF

Consultant Online Marketing

Je werkveld

Als Consultant Online Marketing richt je je op het oplossen van complexe klantbehoeftes op het gebied van Online Marketing. Bij het bepalen van de oplossingsrichting betrek je nadrukkelijk de ’Business’ context en doelstellingen. Met je visie en expertise van Online Marketing bied je inhoudelijke ondersteuning aan onze klantenteams bij het verwerven en realiseren van opdrachten.Je bouwt als Consultant Online Marketing ook zelf aan een duurzame relatie met opdrachtgevers en je wordt door hen gezien als businesspartner. Daardoor ben je in staat om ook zelfstandig (vervolg)opdrachten te genereren. Je maakt deel uit van de afdeling Professional Services. Je werkt nauw samen met sales, capability consultants, data analisten, database- en reporting specialisten, project managers en customer process managers. Je werkt primair vanuit onze thuisbasis in Rotterdam en deels op locatie bij de opdrachtgever.

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gedreven professional die in staat is op effectieve wijze klantbehoeften op het gebied van Online Marketing te analyseren. Je bent iemand met visie en hebt ruime ervaring met email marketing, e-commerce processen en web analyse omgevingen. Je bent in staat om behoeften en belangen van klanten te vertalen in pragmatische oplossingen, waarin klanttevredenheid centraal staat.  Je houdt je bezig met:

 • Verhogen van de effectiviteit en efficiency van online direct marketing programma’s
 • Optimaliseren van de klantwaarde en -contactstrategie, customer life cycle management en inzet kanalen
 • Met de opdrachtgever opstellen en formuleren van plannen, doelstellingen en KPI’s
 • Inzichtelijk maken van resultaten (fact-based marketing)
 • Opstellen/reviewen Project Briefs, PID, Lessons Learned documenten
 • Kwaliteitsbewaking van onze Marketing Intelligence deliverables
 • Actief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het Online vakgebied en innovaties en toepassingen
 • Met regelmaat publiceren van whitepapers, cases, visiedocumenten en/of spreken op vakbeurzen/congressen

Functievereisten:

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de online marketing
 • Ervaring met het marketing intelligence en cross channel campagne management domein is een pre. Je bent analytisch, accuraat en cijfermatig sterk
 • Bezit over voldoende kennis van functionaliteit van één of meerdere tools op het gebied van email marketing, e-commerce, content management en web analytics.
 • Je functioneert minimaal op HBO niveau
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk)
 • Je werkt zelfstandig en hebt een flexibele pragmatische instelling
 • Je bent stressbestendig

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@oxyma.nl of gebruik de solliciteren button. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met Oxyma, neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Print FriendlyPrint or save as PDF

Managing Consultant

We are looking for…

…an independent thinker with a clear vision. If you enjoy inspiring colleagues and clients with your challenging and innovative insights at a strategic level, Oxyma offers you the opportunity to realise your ambitions.

Your tasks

As Managing Consultant, you are responsible for the daily management and supervision of a team of 10 to 15 experienced consultants, and part of the daily MT.

Leveraging on your clear vision and powers of persuasion, you are able to encourage professionals to deliver their best. You are a source of inspiration and an example to the consultants, while offering added value as a creative, well-informed sparring partner for (potential) clients at an executive level. You have progressive insights and ideas, and can combine concepts and views from various disciplines. You excel at realising complex solutions in a complex environment.

You know how to solve things in ways that others deem impossible. You also have a future-oriented perspective on the development of our concepts, methods and techniques aimed at increasing market share.

You will act as a connector to clients from a creative and transparent working environment at our offices in Rotterdam. You are highly organised in your approach, challenge others with your vision and opinions within your field, have a strong focus on the essence, and are always in control. Actively helping colleagues to develop further, and adjusting your vision and methods to achieve this goal, comes as second nature.

In addition, you are focused on optimising and expanding client contacts. With your professional expertise, clear vision on client values and empathic qualities, you are able to win trust and develop long-term, close relationships with clients and co-workers. Your motto is: ‘Think like a customer & act like an owner’. You have a strong ambition to win and work together to achieve goals.

You feel at home in a high-performance environment and aim to play at Champions League level. When creating new opportunities you are inventive, persistent and enjoy taking the initiative. Thanks to your consultative selling skills, knowledge and motivational attitude, you can translate potential clients into commercial success, and challenge your team intellectually. Additional tasks include making presentations/pitches and participating in exhibitions.

Oxyma offers a position with excellent opportunities, plenty of space for creativity and freedom to negotiate.

Your profile

You are a motivator who stays ahead of the market; a people manager focused on content with a proven track record in the agency sector. You are a born leader, a self-starter with an entrepreneurial spirit and outstanding communication skills. You are very familiar with the data-driven marketing world and up-to-date with the latest trends and developments. Key qualities for this position are ambition, enthusiasm and a goal-oriented approach.

To our clients you are a reliable advisor who reflects the professionalism of our company. You have a commercial mindset and are driven by development and results. This requires strong analytical and conceptual capacities, an integrated vision and excellent consulting skills on the one hand, and on the other it demands concrete experience and expertise in a high-tech marketing environment as well as a hands-on approach.

Your competences:

 • a university diploma;
 • at least three years of relevant work experience as a Consulting Manager at an agency;
 • a clear vision on the customer value of our clients;
 • a good knowledge of omni-channel and digital marketing;
 • knowledge of/experience in complex eDM, (e-)CRM and ICT issues.

Interested?

Because strong-minded people achieve the most, we’re looking for an ambitious professional. Are you the first to step forward when the going gets tough? Apply for this position and convince us you are the perfect match. Send your motivational letter and CV to solliciteren@oxyma.nl. For questions about the position or Oxyma, contact Wendy Maat, Corporate Recruiter via wendy.maat@oxyma.nl or +31610500827.
Acquisition based on this vacancy is not welcome.

Print FriendlyPrint or save as PDF

Customer Process Manager

Your tasks

Your working day starts with a meeting with direct colleagues from your team at 09.30. Together you determine the budgets and provide input that will help define the strategy for major international clients under your responsibility. After determining this strategy, the rest of the morning will be focused on setting up and optimising client processes. Recognising that there are always more effective methods available, you will submit a proposal for improvement to the client and provide support in the realisation and testing of any adjustments.

Determining which incidents or problem/release management issues have priority energises you. The skills you apply include well-known methods and techniques, via analytical skills and the ability to draw the right conclusions and develop realistic plans of approach and planning for a wide range of clients.

After enjoying lunch with the rest of the team in the lounge, you’ll sit down with the software engineers to discuss the development of various new functionalities.

Your challenges in brief:

 • initiating (ITIL) processes: incident, problem, change, release, capacity and configuration management;
 • implementing client processes and ensuring that the service quality meets the agreed conditions;
 • setting up new client processes within an existing environment.

To summarise, you are a process director with a strong focus on time, quality and content.

Your profile

You are an experienced customer process manager who is energised by a dynamic, sometimes hectic working environment and not easily intimidated. Your drive and passion allow you to excel time and again.

You see this position as the ideal next step in your career. You will work from a creative and transparent working environment at our offices in Rotterdam. You are client and service-oriented, a skilled team player and have excellent communication skills. Other requirements include a flexible and pragmatic attitude and a stress-proof character.

You offer the ideal combination of process management technique and technical-intrinsic knowledge within the IT work sphere and the knowledge domains of Oxyma. Overseeing all intrinsic tasks and related consequences for the stakeholders and adjusting your methods accordingly comes as a second nature to you. You are also able to manage and realise technology-based activities.

You are sufficiently assertive to communicate and push for the acceptance of different approaches when challenges occur. Due to your professional expertise and empathic qualities, you are able to win trust and develop long-term, close relations with (internal) clients. You put minds at ease and come across as calm and well-organised, allowing you to win the trust of all those involved.

For you everything revolves around identifying client needs and translating them into goal-oriented solutions.

Your competences:

 • three to five years of relevant work experience;
 • a higher professional education diploma;
 • excellent knowledge of ICT;
 • at least three years of experience in Campaign Management and Customer Process Management;
 • preferably experience with telecom and/or energy marketing processes;
 • a genuine interest in data-driven marketing.

Interested?

Apply for this position and convince us you are the perfect match. Send your motivational letter and CV to solliciteren@oxyma.nl. For questions about the position or Oxyma, contact Wendy Maat, corporate recruiter,via wendy.maat@oxyma.nl of or +31610500827.

Print FriendlyPrint or save as PDF

Business Development Manager

Your tasks

You are driven to fully commit to independently generate new business, and expand our existing network and activities for existing clients. In addition, you have a clear vision on our playing field, and support the innovation and development of our proposition and its positioning. You recognise that successful cooperation requires the further development of your own and/or our partner network. Using flair and the power of persuasion, you will win a seat at the table of potential large (international) clients where you are able to gain insight into the client’s organisation and demands by asking the right questions. With this knowledge, you can provide custom advice on the opportunities offered by Oxyma and place yourself on the map for more complex, head-to-tail sales trajectories.

Your working environment

From a creative and transparent working environment at our offices in Rotterdam, you will be the main point of contact for the client connecting departments and opportunities. You are highly organised in your approach, have a good sense of seeking out opportunities and are able to connect to the right people by being spontaneous and well-informed. Developing your own initiatives and ensuring the best possible performance is second nature, and you know how to adapt your vision and methods to achieve your goals. In addition, you are focused on optimising and expanding client contacts. With your professional expertise, clear vision on client values, and empathic qualities, you are able to win trust and develop long-term, close relations with clients and co-workers. For you everything revolves around a professional, client-oriented approach and an ambition to succeed.

This position offers a wealth of opportunities and ample room for your own initiatives, creativity and personal development. You feel at home in a high-performance environment and are happy to roll up your sleeves to get things done. You have access to a current and relevant network of potential clients at management level.

When it comes to making new contacts, you are creative, persistent and enjoy taking the initiative. Thanks to your consultative sales skills, proactive and service-oriented approach and broad knowledge/vision and experience in the wider marketing (automation) sector, you are able to translate potential clients into commercial successes. Your focus is on major business prospects and existing relations in the Netherlands with further growth opportunities in other markets.

Your challenges summarised:

 • acquiring new business (both B2B and B2C) and further expanding our network;
 • creating opportunities for A-brands and translating them into commerce;
 • developing and promoting an annual sales plan;
 • drawing up tenders, participating in contract negotiations and making agreements;
 • realising turnover goals;
 • contributing to innovation of proposition development;
 • giving presentations and pitches about our services;
 • participating in exhibitions and networking events.

Your profile

You are a hunter with the power of persuasion, have a personality that is focused on content and a proven track record in the sector. You are energised by a dynamic, sometimes hectic working environment, and your drive and passion allow you to excel time and again.

A born leader, a self-starter with an entrepreneurial spirit and an excellent communicator, you are very familiar with the data-driven marketing community and up-to-date with the latest developments. Ambition, enthusiasm and goal-oriented collaboration are key words in this position. For clients, partners and co-workers you are a reliable advisor who reflects the professionalism of our company. You have a commercial mindset that is driven by results, and are able to combine this with a flexible and pragmatic attitude, a desire to perform and a healthy dose of perseverance.

Your competences:

 • at least five years of relevant experience in a B2B environment and a proven track record in sales;
 • a higher professional education/university diploma;
 • experience with working at a similar agency;
 • successful results in the sales of consultation and services;
 • a clear vision on client-value management and marketing (automation);
 • experience and an attractive network in online marketing;
 • good insight into the omni-channel world;
 • at least three years of experience in dialogue management and change projects;
 • extensive experience in data-driven marketing;
 • knowledge of/experience in complex eDM, (e-)CRM and ICT issues.

Interested?

Apply for this position and convince us you are the perfect match. Send your motivational letter and CV to solliciteren@oxyma.nl. For questions about the position or Oxyma, contact Wendy Maat-Rab, corporate recruiter, via wendy.maat@oxyma.nl or +31 610 500 827.

Acquisition based on this vacancy is not welcome.

Print FriendlyPrint or save as PDF

Marketing Consultant

Je werkveld

Als Marketing Consultant werk je, vanuit een vast dienstverband, voor verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Per opdracht verschilt je functie of rol, waarbij de marketing (en daarbijbehorende technologische) uitdagingen van de opdrachtgever je speelveld zijn. Je wordt ingezet om uiteenlopende marketingprojecten op te starten en te implementeren. Denk daarbij aan het opzetten, managen en/of optimaliseren van een lifecycle programma, campagnemanagement voor grotere campagnes of bijvoorbeeld het inrichten van online en mobile marketing voor een opdrachtgever. Daarnaast kun je worden ingeschakeld voor het invullen van marketing (management) functies op interim basis.

Naar wie zijn we op zoek?

Voor Consulting Services zijn we op zoek naar een commerciële professional die zich goed in kan leven in de positie van de klant. Iemand met visie en passie voor het vak. Een gedreven marketeer met up-to-date kennis van de data driven marketing wereld en een voorkeur voor de resultaat gedreven kant van het dialoogmarketing vak. In staat om behoeften en belangen van klanten te vertalen in pragmatische oplossingen. Conceptueel denken is voor jou geen probleem.

 • Je beschikt over een helikopterview en bent in staat om verder te kijken dan de korte termijndoelen, zonder deze uit het oog te verliezen.
 • Als persoon ben je energiek met een professionele uitstraling
 • Je hebt een positieve drive, bent enthousiast, open en ter zake kundig
 • Je beschikt over een groot aanpassingsvermogen
 • Inleven in en samenwerken met zowel klanten als collega’s gaat je gemakkelijk af
 • Je bent een teamplayer en vindt het leuk om gezamenlijk resultaten te bereiken
 • Je bent pragmatisch deskundig en resultaatgericht, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat
 • Je bent een zelfstarter die zelfstandig kan werken en een sterke procesdenker
 • Naast het succesvol invullen van opdrachten van onze klanten, vind je het leuk om je kennis te delen en hiermee bij te dragen aan het verder uitbouwen van zowel de interne kennis als de externe autoriteit van ons bedrijf.

Functievereisten:

 • WO Opleiding, bij voorkeur in bedrijfskunde / bedrijfskundige informatica
 • Minstens 5-10 jaar relevante werkervaring met aantoonbare resultaten.
 • Ervaring op het  snijvlak van marketing en IT
 • Aantoonbare advies- en commerciële vaardigheden zijn een pre
 • Analytische vaardigheden en een business case gedreven benadering
 • Relevant netwerk binnen het vakgebied
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Bereid om te reizen

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@oxyma.nl. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met Oxyma, neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Print FriendlyPrint or save as PDF

What to expect from us

You will work in an informal environment with helpful, committed colleagues, who excel at increasing the customer value of our renowned clients with passion, pragmatism and service.

Open Culture

We highly value our company culture and working environment, which is why we invest the time and effort into making sure you value them too. Ninety-three percent of our staff has indicated that the working environment is an important reason to stay at Oxyma. This, in our opinion, proves that we are on the right track. Also, having won several awards and top ten places in employer elections, illustrates that Oxyma has made an impact that has been noticed.

People-Oriented Company

We are a people-oriented company, built on mutual trust and employees’ individual sense of responsibility. We believe strongly in a facilitative management style. Our mission is to develop and bring together authentic, happy, committed, successful employees while doing away with office politics and hidden agendas.

Time to Relax

Besides working hard, we also find time for (other) fun stuff. In addition to going out for drinks together, attending employee events and a throwing a party once in a while, every year the entire crew goes away together on a weekend retreat. Most of these activities are arranged by our very active personnel association.

Committed Colleagues

Working at Oxyma means working in an informal atmosphere with really great, committed colleagues who are passionate about their professions. Together, you make the impossible possible for our clients, by pursuing and realizing their objectives with the perfect mix of expertise and practicality. In short, we appreciate you excelling in your field by going above and beyond.

Active colleagues

If you enjoy sports then you are most welcome to become a member of our indoor soccer team. Also, you and your colleagues are invited to either participate in various running events such as the annual Roparun (in which we have had our own team for the last years), or take advantage of our corporate fitness arrangement.

Work-Life Balance

We strive to help you achieve an optimal work-life balance. For this reason, we offer flexible working hours, working from home arrangements, the choice to work part-time and the possibility of buying and/or selling holidays. Oxyma offers an excellent salary and competitive benefits package, and depending on your position within the company, you may also qualify for a company car or mobility budget, expenses reimbursement, mobile phone and laptop.

Apply »

Awards and trophies

topwerkgever_PostBanner

Oxyma Voted Top Employer

In both 2010 and 2012, employee satisfaction was at an all-time high. Because of these results, Oxyma was rewarded with the Top Employer Certificate by the Monitor Group.

nrc-onderzoek

Employee Satisfaction Surveys

Oxyma came 3rd in the Most Satisfied Employees category, and 7th in the Best Employer category.

Oxyma_groepsfoto

Are you an Oxyma-er?

Our clients demand that as an organization, we combine a great deal of flexibility with a high degree of professionalism. Therefore we set high standards for ourselves, our employees and the organization.

Utilizing Your Talents

Oxyma’s strength lies in the attitude of commitment and the knowledge that our employees possess. We believe that we can continue to keep commitment levels high by finding the best possible match between the skills and the needs of our staff on the one hand, with the needs of the organization on the other.

Development of Knowledge and Skills

At an organizational level, we need to continually add value for our clients. Therefore our HR policies are aimed towards continuous development and added value of each employee, which applies to both (further) development of knowledge levels, as well as development of skills.

Things We Deem Important

A thorough knowledge of (aspects of) our field and a good understanding of market developments are of course important, but equally important is that colleagues possess the right mix of personality traits and skills in order to become successful at Oxyma.

Do You Possess These Traits?

 • Passionate about your profession
 • Flexible practicality
 • Customer and service-oriented

If you are: a professional, have a ‘hands-on’ mentality, enthusiastic, independent, committed, able to handle stress well, a team player, outgoing, open, honest and trustworthy, we invite you to join our team.

Go to jobs »

wit

The Procedure

Interested? Take that step and either apply for one of our vacancies, or send an open application (with a CV and motivational letter). If you provoke our interest, we’ll arrange a meeting with you.

Getting Acquainted

When applying for a job on the website, we ask you to submit a copy of your CV and a motivational letter. If we decide that you are a match with the position you are applying for, we’ll invite you to an initial interview. If the outcome of this initial interview is positive, we’ll invite you to take part in a Talent and Motivation Assessment.

Talent and Motivation Assessment

People are often the most driven, the most effective and the most successful at doing work that best matches their talents and motivation. To find the best possible match, we make use of a Talent and Motivation Assessment (TMA). Completing this assessment only takes about 45 minutes, and you get to decide when and where you do the assessment.

Follow-up Interview(s)

After the TMA we plan one or more follow-up interviews. During these interviews, we go into more in-depth discussion about the position you applied for and the results of your TMA. We also give you the opportunity to meet your potentially future colleagues. After these follow-up interviews, we also contact an external agency to commence pre-employment screening.

Working Terms and Conditions Interview

If at this stage we both decide we would like to work together, we then move on to the final interview to discuss contract details and everything else you still need to know. If we reach a satisfactory outcome at the conclusion of the meeting, we become colleagues. Congratulations!

Apply »