The Future of Retail

The Future of Retail

Graag nodig ik je uit voor ons event “The Future of Retail” op 7 februari 2019. Het event zal plaatsvinden in de Store of the Future in Amersfoort, hét retail innovatielab van Nederland. Het centrale thema van deze dag is gericht op de toekomst van retailers alsmede op de toekomst van content creatie, opslag en distributie. Niemand minder dan Cor Molenaar geeft als gastspreker zijn visie op de toekomst van retail.

Centraliseren van content
Vanuit marketing perspectief zijn we al jaren bezig met het centraliseren van klantgegevens om zo een 360-graden klantbeeld te ontwikkelen. Hiermee kunnen klanten op het juiste moment, via het juiste kanaal én met de juiste boodschap worden benaderd. Binnen retail organisaties zit content veelal nog versplinterd in silo’s, wat tot gevolg kan hebben dat content op meerdere plekken wordt gecreëerd en beheerd. Door de content te centraliseren alsmede de bijbehorende processen te optimaliseren, kun je als retailer flinke kosten besparen en ben je sneller in staat om op de markt te reageren met de juiste content

Cor Molenaar als gastspreker én rondleiding door de Store of the Future
Tijdens het evenement zal een inspirerende use case gepresenteerd worden, Cor Molenaar zal zijn visie geven over de toekomst van retail en tot slot zullen wij je ook een rondleiding door de Store of the Future geven om te ontdekken hoe de fysieke winkelomgeving van de toekomst eruit ziet! 

Inschrijven
Indien je op zoek bent naar mogelijkheden om efficiënter en gecentraliseerd content te creëren en te beheren binnen jouw organisatie en dit tevens eenvoudiger te delen met afdelingen, partners en kanalen, óf als je geïnspireerd wilt worden, dan is dit hét event voor jou!

Agenda: 
13:30 Inloop
14:00 Opening censhare & Oxyma
14:15 Cor Molenaar; the future of retail
14:45 Klantcase Charles Vögele
15:30 Rondleiding Store of the Future
16:00 Borrel en netwerken

Datum: donderdag 7 februari 2019
Locatie: Store of the Future - Printerweg 22, 3821 AD Amersfoort

Ik ben:

 

Opmerkingen:

Ja! Ik wil graag de laatste updates ontvangen.

Ik ben:

 

Ik werk bij:

Branche:

Ik ben geïnteresseerd in:

  • Max. 2 e-mails per maand
  • Wijzig je gegevens later via de e-mails