Oxyma Best Managed Company 2015

“Oxyma krijgt voor de vierde keer het predikaat Best Managed Company”
Rotterdam 3 december 2015, Oxyma behoort ook dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van Nederland. Oxyma wordt door de jury o.a. geprezen vanwege haar flexibele business model.

Volgens de jury is Oxyma (voorheen 2organize) een jong, dynamisch bedrijf dat sterk gepositioneerd is en haar financials goed op orde heeft. Daarnaast wordt de samenwerking met de Erasmus Universiteit en start van het Young Talent Program genoemd als belangrijke initiatieven om een continue instroom van hoogwaardige medewerkers te waarborgen.

Ronald Morcus, CEO van Oxyma: “Wij zijn vanzelfsprekend trots dat wij wederom het predikaat Best Managed Company mogen voeren. Het commentaar van de jury sterkt ons bij het realiseren van onze ambitieuze toekomstplannen”.  Lees hier meer over: Oxyma klaar voor de toekomst – na rebranding en investering door Nordian.

Over het Best Managed Companies programma

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Oxyma deed dit jaar voor de 5e keer mee en werd door de jury wederom geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland.

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordelen ING en Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl.

No comments.

Comment

*