Oxyma vindt in Raymon de Kruijff nieuwe Managing Consultant

Na de aankondiging van de buy and build-strategie een maand geleden, zet Oxyma een volgende stap met het aantrekken van ervaren mensen in de digitale sector.

In de persoon van Raymon de Kruijff, 10 jaar lang managing director van Emakina Nederland, halen ze een ervaren persoon binnen op het gebied van management en strategische consulting. Daarnaast is Raymon een echte ondernemer die kan bijdragen in het verder uitbouwen van Oxyma. Zijn ervaring met omni-channel projecten, content creatie en engagement is een mooie aanvulling op het huidige team van ruim 20 consultants.

Jos van Loo, managing director Oxyma zegt over de komst van Raymon:

‘Met deze stap investeren we verder in onze New Breed Agency strategie en versterken hiermee verder onze positie in de markt. Wij hebben Raymon leren kennen als een enthousiaste en ambitieuze persoon met een doelgerichte aanpak.’

Met het aanstellen van Raymon zal Oxyma zich nog duidelijker profileren als een full service agency met een sterk ontwikkeld data-driven dna, high-end consultancy en creative skills.

Raymon de Kruijff, managing consultant zegt zelf:

‘Vanaf het eerste gesprek voelde het als thuiskomen bij Oxyma. Dit is een bedrijf dat zijn mensen veel ruimte geeft om te ontwikkelen, in een prachtig kantoor en mooie klanten om voor te werken. Daarnaast is de uitgesproken ambitie iets dat goed bij mij past. Ik heb er zin in om samen met het huidige management verder te werken aan de buy en build-strategy.’

No comments.

Comment

*