Oxyma academy - leer en implementeer

Bij Oxyma beschikken we over een flinke dosis kennis en expertise over de (marketing) technologie oplossingen waar we mee werken. Regelmatig vragen klanten ons om hen te helpen om mensen en team op te leiden in het gebruik van de diverse (marketing) technologie oplossingen. Dit doen we in hun eigen omgevingen zodat ze direct aan de slag kunnen. 

 

Kennis van (marketing) technologie is essentieel

Op het pad naar digitale transformatie krijgt iedereen ermee te maken; oplossingen die helpen om beter, slimmer en sneller je werk te doen. Kennis van deze oplossingen is breed in de markt te vinden, maar hoe zorg je ervoor dat het ook direct toepasbaar is in je eigen omgeving? Wij helpen je graag op weg in de reis naar digitale transformatie.

Direct aan de slag

Oxyma heeft een aantal hands-on deepdives ontwikkeld op diverse niveaus om jouw kennis van (marketing) oplossingen een boost te geven. Wij geven niet alleen advies in het gebruik van een oplossing, maar zorgen er ook voor dat je er direct mee aan de slag kunt. 

Rogier Alexander (Database Marketeer Nuon):

"De deepdive heeft zeker voldaan aan mijn verwachtingen en doelen. Ik ging blanco de sessie in en kon erna direct aan de slag!"

Meer weten?

Mail of bel Ernst, Team Manager
ekneefel@merkleinc.com
+31651192448

Ja! Ik wil graag de laatste updates ontvangen.

Ik ben:

 

Ik werk bij:

Branche:

Ik ben geïnteresseerd in:

  • Max. 2 e-mails per maand
  • Wijzig je gegevens later via de e-mails