Performance dashboarding - van data naar dashboard

De hoeveelheid beschikbare data stijgt elke dag. Deze data is echter vaak verspreid aanwezig in organisaties waardoor het centrale overzicht ontbreekt. In een performance dashboard brengen wij al deze datastromen bij elkaar en vertalen we de ruwe data naar relevante inzichten. 

 

Real-time performance dashboarding

Een goed dashboard geeft de gebruiker in één blik de meest relevante inzichten. Data wordt real-time verwerkt en de visualisaties zijn verleidelijk en herkenbaar, in lijn met de huisstijl van de organisatie. 

Het Insights team van Oxyma heeft reporting specialisten met kennis en ervaring in het ontwikkelen van uiteenlopende type dashboards en visualisaties. Deze specialisten excelleren zowel in de back-end als in de front-end van de dashboard ontwikkeling.

Hoe doen we dat dan?

Aan de hand van interactieve sessies met gebruikers, halen we de gewenste informatie uit de daarvoor noodzakelijke data.

De vertaling van de KPI's naar content vindt plaats door middel van mock-ups. Onze designers bieden daarbij hun meerwaarde in het visualiseren van de informatie. Wil je zelf ervaren wat het betekent om de relevante informatie binnen handbereik te hebben? In een beperkte sprint en met korte stappen maken we een Minimaal Werkbaar Product (MVP).

Meer over data (visualisaties)

Meer weten?

Mail of bel Orlando, Business Development Manager
owelles@merkleinc.com
+31655728320

Ja! Ik wil graag de laatste updates ontvangen.

Ik ben:

 

Ik werk bij:

Branche:

Ik ben geïnteresseerd in:

  • Max. 2 e-mails per maand
  • Wijzig je gegevens later via de e-mails