censhare

censhare

censhare is een wereldwijd, smart content management platform waar alle marketing- en communicatie-content centraal wordt gemanaged. Met gebruik van een graph-database omgeving en een intuïtieve user-interface kan censhare alle content centraal managen.

Centrale content

Dankzij een non-silo aanpak kan censhare uitblinken in verschillende vakgebieden, zoals: Digital Experience Platform, Digital Asset Management, Product Information Management, omnichannel en Marketing Resource Management. Deze non-silo aanpak is essentieel voor de output van realtime content die vanuit een centrale content hub komt, gericht aan de juiste doelgroepen. De businessprocessen in censhare zorgen voor gebruikersgemak, niet alleen voor marketeers en communicatiemedewerkers, maar ook voor partners, klanten en prospects die met content aan de slag gaan.

Met censhare bevindt alle content zich in één omgeving. Het platform vervangt daarom bij veel opdrachtgevers een veelheid aan PIM, DAM, MRM en CMS systemen. Medewerkers besparen hiermee tijd en hoeven nog maar van één applicatie gebruik te maken. Het beheren van alle content op één plaats bespaart bedrijven op indrukwekkende wijze bij het uitvoeren van marketing en communicatie. 

Oxyma, Merkle en censhare

censhare en Oxyma, a Merkle company zijn in de zomer van 2018 het partnership aangegaan. Vanuit Oxyma en Merkle orchestreren wij de gehele customer journey over de verschillende touchpoints van onze klanten. Centraal hierbij staat het inrichten van een volledig klantprofiel, met data uit verschillende bronnen. De content bevindt zich veelal nog versnipperd door organisaties. 

Met de toevoeging van censhare als partner, zijn Oxyma én Merkle nu ook in staat om de content te centraliseren en deze efficiënt uit te serveren richting de verschillende touchpoints. Dit maakt het mogelijk om onze klanten efficiënter te laten werken en zorgen we er tevens voor dat zij nóg persoonlijker kunnen communiceren met hun klanten.
 

Meer weten?

Mail of bel Eric, Business Development Manager
ewit@merkleinc.com
+31650246162

Ja! Ik wil graag de laatste updates ontvangen.

Ik ben:

 

Ik werk bij:

Branche:

Ik ben geïnteresseerd in:

  • Max. 2 e-mails per maand
  • Wijzig je gegevens later via de e-mails