Pega

Pega

Pegasystems verbindt merken met consumenten door krachtige customer engagement oplossingen voor sales, marketing, services en operationele diensten. 

Pega Platform

Als merk wil je continu kunnen inspelen op de veranderende behoeften van je klant. Dankzij de cloud-gebaseerde software van Pega kun je snel en eenvoudig je customer interaction programma’s aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen. Wereldwijd vertrouwen zo’n 3000 merken op Pega vanwege de snelste time to value, snelle implementatie, efficiënt hergebruik en wereldwijde schaalbaarheid.

Award winning in CRM & Digital Process Automation

Met ruim 30 (!) jaar ervaring in softwareontwikkeling heeft Pega een indrukwekkend portfolio opgebouwd van vooraanstaande merken. Door gebruik te maken van geavanceerde AI (Artifical Intelligence) en RA (Robotic Automation) kan Pega razendsnel worden geïmplementeerd en worden toegepast. De technologie is zo vooruitstrevend dat Pega meerdere prijswinnende toepassingen heeft ontwikkeld. 

Het uniforme Pega Platform maakt het mogelijk om toepassingen eenvoudig en snel aan te passen of uit te breiden aan de strategische zakelijke behoeften van een merk. Voorop staat het creëren van authentieke en gepersonaliseerde klantervaringen, op elk moment en op elke plek. Merken die de relaties met hun klanten zo persoonlijk en realtime mogelijk willen maken, kunnen moeiteloos vertrouwen op Pega.

Oxyma en Pega

Wil je aan de slag met Pega software, of wil je er beter gebruik van maken, dan kan Oxyma je helpen. We adviseren over, implementeren en ondersteunen de krachtige Pega software. Als je wilt, nemen we ook de leiding in het ontwerpen van gepersonaliseerde klantinteracties. 

Als onderdeel van Merkle kunnen we je helpen in binnen- en buitenland. Merken met verschillende markten kunnen we dus ook lokaal ondersteunen.  Wereldwijd hebben we meerdere succescases gecreëerd voor verschillende internationale merken. We vertellen je hierover graag meer, aan de hand van casestudies. 

Misschien is dit ook interessant voor je:

Meer weten?

Mail of bel Raymon, Managing Consultant
rkruijff@merkleinc.com
+31612828147

Ja! Ik wil graag de laatste updates ontvangen.

Ik ben:

 

Ik werk bij:

Branche:

Ik ben geïnteresseerd in:

  • Max. 2 e-mails per maand
  • Wijzig je gegevens later via de e-mails