Selligent

Selligent

Selligent Marketing Cloud is een wereldwijde speler in marketing automation, met roots in België. Het platform van Selligent, Engagement Sphere, helpt marketeers relaties met consumenten te onderhouden door gebruik te maken van relevante inzichten. Het native geïntegreerde platform van Selligent is opgebouwd rond een universeel consumentenprofiel dat rekening houdt met elke relevante merkinteractie en inspeelt op de wensen van marketeers. Met Selligent kunnen merken de kloof overbruggen tussen big data en de realtime uitvoering van omnichannel-campagnes, waarbij interacties worden gecreëerd die steeds relevanter worden.

Oxyma en Selligent

Onze ervaren Selligent-consultants en developers ondersteunen klanten bij diverse aspecten rond Selligent. Zowel bij implementatie, integratie als inrichting en beheer van customer lifecycle campagnes. Onze filosofie en kracht is dat we een hoge mate van betrokkenheid hebben en optreden als verlengstuk van het team in plaats van als externe partner. Onze professionals zijn gecertifieerd binnen Selligent en hebben reeds diverse Selligent implementaties en integraties succesvol uitgevoerd.

Een succesvolle samenwerking

Tijdens de Selligent Summit in 2017 is Oxyma geëerd met 3 Selligent Awards: 

  • De publieke prijs voor onze NS International-case
  • De Selligent Award in de categorie Profile building: NS International
  • De Europese partner van het jaar

Een beloning voor een jarenlange en succesvolle samenwerking tussen Selligent en Oxyma (sinds 2010).

Benieuwd wat de case van NS International inhoudt? Bekijk hier de animatie gemaakt voor onze nominatie door Selligent.

Voor de titel 'Europese Partner van het Jaar' hebben we een korte film gemaakt over onze samenwerking! Bekijk deze hier:

 

Meer weten?

Mail of bel Just, Business Development Manager
jgreve@merkleinc.com
+31628432852

Ja! Ik wil graag de laatste updates ontvangen.

Ik ben:

 

Ik werk bij:

Branche:

Ik ben geïnteresseerd in:

  • Max. 2 e-mails per maand
  • Wijzig je gegevens later via de e-mails