De Salesforce trailblazers komen naar Amsterdam

Door Lisanne Scheffers -

De Salesforce World Tour maakt weer een pitstop in Amsterdam. Donderdag 7 maart zal de Amsterdam RAI vol staan met experts, innovators en klanten die allemaal meer willen weten en leren over Salesforce. Daar moeten we bij zijn! Vanuit Merkle Nederland zijn we trots om partner te zijn van dit event en hebben er zin in.

Trailblazers

Simon Mulcahy, Chief Innovation Officer bij Salesforce, zal de opening keynote geven waarin hij de trailblazers in de schijnwerpers zet. Een trailblazer is iemand die als eerste iets doet, een innovator. Dit herkennen we natuurlijk als geen ander. Wij vinden het belangrijk om altijd te blijven ontwikkelen en nieuwe technologiën en innovaties te ontdekken op het gebied van CRM, data, digitale marketing en customer experience.

Oxyma, straks Merkle Nederland, en Salesforce werken al langere tijd succesvol samen en onze Salesforce experts hebben bewezen expertise op het gebied van de Marketing Cloud, Pardot, DMP, Commerce Cloud, Service Cloud en Sales Cloud. Al onze Salesforce toppers zullen ook rondlopen in de RAI op 7 maart, dus kom vooral even langs onze stand zodat zij al je vragen kunnen beantwoorden.

Agenda

08:00 - Registration & Customer Success Expo 
08:45 - Sessions
09:45 - Opening Keynote
11:30 -  Break
12:00 - Sessions
16:15 - Closing Keynote
17:00 - Networking Reception & Customer Success Expo

De volledige agenda kan je hier vinden

Amsterdam RAI
Europaplein
1078 GZ Amsterdam

Schrijf je snel in en hopelijk zien we je daar!

Nu aanmelden

Ja! Ik wil graag de laatste updates ontvangen.

Ik ben:

 

Ik werk bij:

Branche:

Ik ben geïnteresseerd in:

  • Max. 2 e-mails per maand
  • Wijzig je gegevens later via de e-mails