De toekomst van content creatie, opslag en distributie in één middag! | Oxyma & censhare partnerevent op 7-2

Door Michelle van den Berg -

Hoe ziet de toekomst eruit voor retailers op het gebied van content creatie, opslag en distributie? Samen met censhare, het wereldwijde smart content management platform, vertellen wij je hier alles over op donderdag 7 februari. Het event zal plaatsvinden in de Store of the Future in Amersfoort, hét retail innovatielab van Nederland.

Het centrale thema van deze middag is gericht op de toekomst van retailers alsmede op de toekomst van content creatie, opslag en distributie. Cor Molenaar, econoom en bijzonder hoogleraar eMarketing en Distance Selling aan de Erasmus Universiteit, geeft als gastspreker zijn visie op de toekomst van retail.

Centraliseren van content

Vanuit marketing perspectief zijn we al jaren bezig met het centraliseren van klantgegevens om zo een 360-graden klantbeeld te ontwikkelen. Hiermee kunnen klanten op het juiste moment, via het juiste kanaal én met de juiste boodschap worden benaderd. Binnen retail organisaties zit content veelal nog versplinterd in silo’s, wat tot gevolg kan hebben dat content op meerdere plekken wordt gecreëerd en beheerd. Door de content te centraliseren alsmede de bijbehorende processen te optimaliseren, kun je als retailer flinke kosten besparen en ben je sneller in staat om op de markt te reageren met de juiste persoonsgebonden content.

The Future of Retail

Tijdens het evenement zal een inspirerende use case van Charles Vögele gepresenteerd worden, Cor Molenaar zal zijn visie geven over de toekomst van retail en tot slot zullen wij je ook een rondleiding door de Store of the Future geven om te ontdekken hoe de fysieke winkelomgeving van de toekomst eruit ziet! 

Inschrijven

Indien je op zoek bent naar mogelijkheden om efficiënter en gecentraliseerd content te creëren en te beheren binnen jouw organisatie en dit tevens eenvoudiger te delen met afdelingen, partners en kanalen, of als je geïnspireerd wilt worden, dan is dit hét event voor jou!

Het event is helaas al vol, neem contact op wanneer je er toch bij wilt zijn.

Agenda

13:30 Inloop
14:00 Opening censhare & Oxyma
14:15 Cor Molenaar; the future of retail
14:45 Klantcase Charles Vögele
15:30 Rondleiding Store of the Future
16:00 Borrel en netwerken

Datum: donderdag 7 februari 2019
Locatie: Store of the Future - Printerweg 22, 3821 AD Amersfoort

Zien we je daar? Voor vragen kan je contact opnemen met Eric de Wit, business development manager bij Oxyma, a Merkle company.

Meer informatie over onze partnership met censhare vind je hier.

Ja! Ik wil graag de laatste updates ontvangen.

Ik ben:

 

Ik werk bij:

Branche:

Ik ben geïnteresseerd in:

  • Max. 2 e-mails per maand
  • Wijzig je gegevens later via de e-mails