Oxyma op 1 in de Emerce 100!

Door Oxyma -

Yes! In de Emerce 100 worden elk jaar de beste bedrijven in de e-business bekend gemaakt. Oxyma, a Merkle company, scoort dit jaar het hoogste aantal sterren in de categorie E-mailmarketing Bureaus: 5,5 stuks!

Dat we tot de beste bureaus behoren maakt ons zeer trots. Ook zijn we zijn dankbaar voor onze klanten en partners! En niet te vergeten onze eigen 200 sterren: de collega’s die hier in Rotterdam elke dag keihard werken voor het succes van de klanten.

 

Johan Schipper, Managing Director Oxyma, a Merkle company: "We zijn super trots op deze prestatie en vooral op de erkenning die daarbij hoort. Er wordt namelijk breed in de markt en onder vakgenoten geënquêteerd, het zegt daarom écht iets over hoe we gewaardeerd worden! Omdat we altijd bovenin de Emerce-rankings eindigen, zou je bijna denken dat het de normaalste zaak van de wereld is. Maar dat is het natuurlijk niet. Zeker niet als je bedenkt dat de andere bureaus van Merkle Nederland eveneens tot de hoogste in hun categorie behoren.’’

5 keer nummer 1

In de categorie Mobile bureaus behaalt Merkle Nederland bureau aFrogleap maar liefst 6 sterren. Your Social kan 5,5 sterren bijschrijven in de categorie Social & Content Bureaus. Een dubbele overwinning voor Oogst: met 5,5 sterren in de categorie Analytics & Optimalisatiebureaus en 5,5 sterren in de categorie Digital Marketingbureaus ‘groot’. Zo krijgt de people-based marketing aanpak van Merkle een prachtige opsteker in de gehele breedte. Moving Marketing Forward!

Lees hier ons interview op Cstories.nl, over (de kracht van) Merkle Nederland en people-based marketing. Dit interview is ook gepubliceerd in het nieuwste Emerce Magazine.
 

Emerce100

Ja! Ik wil graag de laatste updates ontvangen.

Ik ben:

 

Ik werk bij:

Branche:

Ik ben geïnteresseerd in:

  • Max. 2 e-mails per maand
  • Wijzig je gegevens later via de e-mails