IBM Watson Build 2018: Door naar de volgende ronde!

Door Michelle van den Berg -

Watson Build is de manier om samen met IBM te innoveren op het gebied van Artificial Intelligence. Ieder jaar daagt IBM haar wereldwijde business partners uit om tot de meest innovatieve oplossing te komen. Ons innovatieteam heeft hard gewerkt aan een businessplan en dat heeft zijn vruchten afgeworpen! We zijn door naar de volgende ronde, wat inhoudt dat we ons idee nu in het echt kunnen gaan maken!

AI en callcenter medewerkers

Door IBM is ons businessplan geselecteerd als één van de meest innovatieve AI concepten. Het concept waar ons innovatieteam aan werkt verbindt AI met callcenter medewerkers. Onze innovatie experts gaan nu aan de slag met het bouwen van het prototype, om de jury in november omver te blazen tijdens de presentatie!

IBM Watson Build 2018

De contest van IBM bestaat uit drie fases (think, build en showcase), waarvan de eerste fase (think) net achter de rug is. We gaan nu hard aan de slag met het bouwen van het prototype (build) om in februari 2019 onze oplossing (hopelijk) te mogen pitchen tijdens IBM Partnerworld (showcase). Hier vind je meer informatie over IBM Watson Build.

Meer weten over onze innovatieprojecten bij Oxyma? Neem contact op met Wouter Hosman, head of innovation.

Ja! Ik wil graag de laatste updates ontvangen.

Ik ben:

 

Ik werk bij:

Branche:

Ik ben geïnteresseerd in:

  • Max. 2 e-mails per maand
  • Wijzig je gegevens later via de e-mails