IBM Watson Build 2018: prototype ingeleverd!

Door Lisanne Scheffers -

Vandaag hebben we het prototype ingeleverd van onze unieke oplossing voor de IBM Watson Build contest! Ieder jaar daagt IBM haar wereldwijde business partners uit om tot de meest innovatieve oplossing te komen. Na veel roadmappen, live testings en hard werken heeft ons innovatie team iets prachtigs neergezet. 

Build fase

Na het brainstormen, creëren en ontwerpen tijdens de eerste fase hebben onze innovatie experts vandaag een prototype ingeleverd. Het innovatie team zag een opportunity om voice met customer service te verbinden en zijn hier dus mee aan de slag gegaan. Hierbij ligt de focus voornamelijk op customer experience en sales opportunities. Nu moeten we het oordeel van de jury afwachten  en in de tussentijd alvast met goede hoop voorbereiden op de derde fase!

IBM Watson build 2018

De contest bestaat uit drie fases. In de periode mei – juli hebben we de eerste fase (think) doorlopen. Door vandaag het prototype in te leveren, hebben we fase twee (build) ook doorlopen en wachten we af of we door zijn naar de derde en laatste fase (showcase). De showcase bestaat uit een pitch van je oplossing op het IBM PartnerWorld event in San Francisco. Fingers crossed voor een trip naar San Francisco!

Wil je meer weten over innovatie bij Oxyma? Neem contact op met onze head of innovation, Wouter Hosman.

Ja! Ik wil graag de laatste updates ontvangen.

Ik ben:

 

Ik werk bij:

Branche:

Ik ben geïnteresseerd in:

  • Max. 2 e-mails per maand
  • Wijzig je gegevens later via de e-mails