Merkle breakfast session: Creëer de ultieme merkervaring voor werknemers én klanten

Door Oxyma -

Op donderdag 12 september vindt Breakfast Session #1 plaats bij Merkle Nederland. Dit is hét moment om onder het genot van een bak koffie en een heerlijke sandwich je mee te laten nemen in de laatste digitale trends en ontwikkelingen. Tijdens de sessie op 12 september leren we je meer over hoe Employee Advocacy en Employee Engagement bijdragen aan het neerzetten van een krachtige Employee Experience, wat uiteindelijk leidt tot de ultieme Customer Experience. Win-win dus!

Breakfast session

Ben jij er ook bij? Meld je aan!

DESIGN SYSTEMS

Door: Steven de Lange en Tim Verswijveren

Het is al een tijdje een buzzword; Design Systems. Wij laten je zien hoe Design Systems zorgen voor consistentie en een efficiëntere werkomgeving mogelijk maken. Hierdoor kunnen productteams productiever zijn en helpt het klanten geld te besparen op de lange termijn. Steven de Lange (Design Lead) en Tim Verswijveren (Art Director) vertellen je hoe Design Systems in een waterdichte marketing strategie niet mogen ontbreken.

EMPLOYEE ADVOCACY 

Door: Remco de Groot en Tim van Heel

Welke activiteiten kun je ondernemen om de employee journey van je medewerkers te verrijken? In bewijsvoering vanuit ons programma voor de Rabobank laten Social Media Consultants Remco de Groot en Tim van Heel zien hoe we van medewerkers ambassadeurs maken en digital zeros in zeven weken omturnen tot digital heroes.

EMPLOYEE ENGAGEMENT

Door: Jesse Burkunk

Terwijl veel bedrijven zich focussen op het neerzetten van een goede Customer Experience, vergeten ze vaak te investeren in die van de eigen werknemers. Hier valt dus nog een hoop te winnen. Vaak werken organisaties nog met een wirwar aan (vaak verouderde) interne processen. Door deze bijvoorbeeld beter mobiel toegankelijk te maken en het ontwerp ervan te verbeteren (dit wordt ook wel Consumer Grade UX genoemd), zorg je voor tevreden werknemers en aanzienlijke besparing van tijd en kosten. Jesse Burkunk, Director Mobile & Connected Experiences, vertelt aan de hand van onze case voor de Engelse telecom provider O2, waarom Consumer Grade UX de toekomst biedt.

Waar en wanneer?

Event: Breakfast Session #1: Creëer de ultieme merkervaring voor werknemers én klanten.
Datum: Donderdag 12 september 2019
Tijd: 09:00 tot 11:30 (inloop: 08:30, met verse koffie en ontbijt voor een kickstart van je dag!)
Locatie: Ons Amsterdam kantoor! Merkle Nederland, Joan Muyskenweg 37, 1114 AN Amsterdam

Aanmelden! 

Er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. Ben jij er ook bij? Meld je aan!

Wil je meer weten? Stuur een e-mail naar marketing@merkle.nl.

Ja! Ik wil graag de laatste updates ontvangen.

Ik ben:

 

Ik werk bij:

Branche:

Ik ben geïnteresseerd in:

  • Max. 2 e-mails per maand
  • Wijzig je gegevens later via de e-mails