Nico Maessen aangesteld als CCO bij Merkle Nederland

Door Lisanne Scheffers -

Nico Maessen is per direct aangesteld als CCO in de board van (ons moederbedrijf) Merkle Nederland. Nico heeft de afgelopen jaren zeer succesvol gebouwd aan Oogst, dat al sinds november 2017 onderdeel van Merkle is. 

Nico wordt bij Merkle eindverantwoordelijk voor commerciële ontwikkeling van nieuwe en bestaande klanten vanuit het ‘people-based marketing’ gedachtengoed en de service lines die Merkle wereldwijd heeft. Nico zal te vinden zijn op alle locaties van Merkle Nederland (Rotterdam, Amsterdam en Breda) en het Europese hoofdkantoor in Londen. 

Jos van Loo, CEO Merkle Nederland: “Nu de contouren van één Merkle steeds duidelijker beginnen te worden wordt het ook steeds duidelijker dat het nodig is om commercie en groei overkoepelend, vanuit Merkle Nederland, richting te geven en te ondersteunen. Een centrale, commerciële rol die al enige tijd onderbelicht is gebleven. Ik ben daarom zeer blij dat Nico de functie van CCO gaat vervullen!”

Binnen Oogst zijn Nico’s verantwoordelijkheden inmiddels overgedragen. Dit betekent dat Arjen Hettinga nu eindverantwoordelijk is voor commercie, strategie en new business.

NicoMaessen.jpg

Ja! Ik wil graag de laatste updates ontvangen.

Ik ben:

 

Ik werk bij:

Branche:

Ik ben geïnteresseerd in:

  • Max. 2 e-mails per maand
  • Wijzig je gegevens later via de e-mails