Oxyma eerste Adobe Campaign Specialized Partner in Nederland

Door Oxyma -

Als eerste bureau in Nederland is Oxyma gecertificeerd als Campaign Specialized Partner in EMEA #proud! Adobe certificeert gespecialiseerde partners voor hun bewezen capaciteiten en succesvolle implementaties.

Oxyma stelt bedrijven in staat om met succes gebruik te maken van de marketing services van Adobe. Adobe Campaign, onderdeel van Adobe Marketing Cloud, helpt organisaties om in al hun on- en offline kanalen campagnes te personaliseren en uit te voeren.

Met deze certificering erkend Adobe Oxyma als een van de meest hooggekwalificeerde partners in het wereldwijde Adobe partner ecosysteem.

“Wij zijn verheugd om Oxyma te erkennen als gecertificeerd Adobe Campaign Specialized Partner. Klanten verwachten een seamless experience in alle contactmomenten. Bedrijven investeren daarom in geavanceerde campagnemanagement oplossingen, die het mogelijk maken om tegemoet te komen aan deze toenemende vraag. Oxyma bezit de vaardigheden en ervaring om Adobe Campaign, onderdeel van Adobe Marketing Cloud, succesvol in te zetten. Onze Campaign Specialized Partners helpen ons het bereik van Adobe Campaign verder uit te breiden, gebaseerd op het succes van klanten en de gelijkwaardige investering in het delen van best practices” zegt Bart Vossen, Country Manager Benelux, Adobe Marketing Cloud.

Solution_Partner_Business_badge

Geïnteresseerd of heb je vragen?

Neem contact op met Eric de Wit, Business Development Manager, voor meer informatie: eric.de.wit@oxyma.nl or +31650246162.

Wil je meer weten over Adobe Campaign?

In onderstaande video's vind je meer informatie en uitleg over Adobe Campaign.

 

 

Headerphoto credits: Peter Bezemer

Ja! Ik wil graag de laatste updates ontvangen.

Ik ben:

 

Ik werk bij:

Branche:

Ik ben geïnteresseerd in:

  • Max. 2 e-mails per maand
  • Wijzig je gegevens later via de e-mails