Oxyma wint Best Newcomer Award van censhare!

Door Lisanne Scheffers -

Afgelopen week vonden de International Partnerdays van censhare plaats in Amsterdam. Samen met andere partners uit onder andere Zweden, Duitsland, USA, België, UK en Finland hebben we kennis en klantcases gedeeld, de laatste ontwikkelingen van censhare besproken en natuurlijk was er ook ruimte voor netwerken en gezelligheid! En we ontvingen een mooie beloning...

Best Newcomer Award

Just Greve, Bob Vonken, Diederik Kielbaey, Johan Schipper en Ronald de Jonge mochten de Best Newcomer Award in ontvangst nemen namens Oxyma, a Merkle company! Sinds 2018 werken wij succesvol samen met censhare voor verschillende klanten.

Merkle censhare team

Ronald de Jonge, commerce director bij Oxyma, a Merkle company: ‘’We zijn blij met het partnership dat censhare en Oxyma vorig jaar hebben afgesloten. censhare is een organisatie die wereldwijd al geruime tijd klanten bedient als McDonalds, Deutsche Bank, JaguarLandrover en Migros. In Nederland is censhare echter pas een jaar actief. Samen zijn we kennis aan het opbouwen en  hard aan het werk om klanten te werven. De samenwerking verloopt prettig en goed en we vullen elkaar goed aan. Oxyma is sterk in het adviseren en bouwen van oplossingen om te komen tot 1-op-1 marketing.  De consument verwacht dat communicatie niet alleen via het voorkeurskanaal en op het juiste moment wordt aangeboden, maar ook dat content relevant en gepersonaliseerd wordt aangeboden. De technologie van censhare maakt het mogelijk om dit te ondersteunen. Met de implementatie van censhare die we momenteel bij onder andere HEMA aan het uitvoeren zijn, zetten we onze eerste stappen en werken we aan de vorming van een Merkle censhare squad team welke straks een set van klanten gaat bedienen, zowel voor de bouw als het beheer van de technologie.’’

Pieter Stroop, Managing Director Benelux & Nordics bij censhare: “Oxyma, a Merkle company is een fantastische partner voor censhare. Wie optimale marketing automatisering wil bereiken, moet content op een centrale plaats beheren en die aan alle platformen beschikbaar maken, variërend van digital assets, product informatie tot en met teksten in alle talen van de wereld. censhare is dat centrale platform, wat een perfecte combinatie is met de CRM- en marketing automatiserings-activiteiten van Oxyma. We zijn er enorm trots op dat Oxyma samen met ons de markt gaat voorzien van deze oplossing. Wij leveren de software, en de specialisten van Oxyma zorgen voor het vertalen van de klantwens naar de inrichting en implementatie van de software, en daarna natuurlijk het beheer ervan. We werken enorm hecht samen met Oxyma, en zien het delivery team als een groep prachtig samenwerkende collega’s. We hadden ons geen betere partner kunnen wensen.”

Kortom, de start van een waardevolle partnership. More to come! Meer weten? Hier vind je meer informatie over onze partnership met censhare.

Ja! Ik wil graag de laatste updates ontvangen.

Ik ben:

 

Ik werk bij:

Branche:

Ik ben geïnteresseerd in:

  • Max. 2 e-mails per maand
  • Wijzig je gegevens later via de e-mails