Samen met Merkle Nederland bij Emerce Eday op 11 oktober!

Door Michelle van den Berg -

Donderdag 11 oktober is het weer zover: Emerce Eday! In de Kromhouthal in Amsterdam komen innovaties, digital en slimme koppen samen. Met alle Merkle Nederland bureaus - Oxyma, aFrogleap, Your Social, OFS en Oogst - zijn wij aanwezig op het event. Bezoek onze presentatie over de voice hype en kom langs bij onze stand.

 

Voice beyond the hype

Met een stand en een inspirerende sessie, getiteld ‘Voice beyond the Hype.’ vertellen Wouter Hosman (onze head of innovation) en Sam Warnaars (aFrogleap – a Merkle company) om 16.00 uur op stage 6 wat de 5 lessen rondom voice zijn, die zij hebben geleerd in de praktijk. De ‘voice hype’ is groot en inmiddels heeft vrijwel iedereen het erover. Maar wat is het nu eigenlijk? Hoe kijken we voorbij de hype en worden we praktisch? In deze sessie dompelen we je onder in de wereld van Voice, laten we zien hoe je als groot bedrijf toch snel stappen kunt maken en delen we onze lessen met je.

Eday

Emerce eDay is dé dag in het jaar waar ondernemers, futuristen en leiders samenkomen om te kijken naar de next big thing in e-business, marketing and media. Op het programma staan toonaangevende sprekers, zoals David Li van het Shenzhen Open Innovation Lab, Veronica McGregor van het legendarische NASA Jet Propulsion Lab en Gilad Lotan, Head of Data Science bij Buzzfeed. Ben je er ook? Kom dan gerust bij ons langs op de stand!

Bekijk hier het volledige programma van Emerce Eday.

voice-eDay.jpg

Ja! Ik wil graag de laatste updates ontvangen.

Ik ben:

 

Ik werk bij:

Branche:

Ik ben geïnteresseerd in:

  • Max. 2 e-mails per maand
  • Wijzig je gegevens later via de e-mails