World Summit AI 2018, ben jij er ook?

Door Oxyma -

Op donderdag 27 en vrijdag 28 september vond de DDMA Amsterdam AI hackathon plaats, deze werd mede mogelijk gemaakt door Merkle Nederland. Opeenvolgend sponsort Merkle ook de World Summit AI, waar de drie finalisten van de AI hackathon zullen pitchen voor het grote publiek. De World Summit AI 2018 vindt plaats op woensdag 10 en donderdag 11 oktober, in de Gashouder in Amsterdam. Tijdens deze internationale bijeenkomst staat artificial intelligence (AI) centraal. 

Als trotse partner staat Merkle on stage tijdens de break-out sessies in ‘Stream 1’. Om 14.20 geven Bart Fussel en Sam Warnaars van AFrogleap – a Merkle company, een keynote genaamd: ‘Skip the AI hype and start using ML as an everyday ingredient’. 

Om 14.40, stappen de finalisten van de Amsterdam AI hackathon het podium op om voor het publiek hun pitch te houden. NU.nl en de Rabobank bereikten de finale. De hackathon leverde tastbare AI oplossingen op voor de klantervaring van lezers van NU.nl en bezoekers van het Van Gogh Museum. Meer weten over de AI hackathon? Lees het hier

Na de pitches kiezen juryleden: Robert van Geffen (voorzitter van DDMA en Global Head of B2B Digital bij Philips), Sam Warnaars (Head of Innovation, aFrogleap - a Merkle company) en Tijmen Blankevoort (Senior Deep Learning Engineer, Qualcomm) de uiteindelijke winnaar.
 
Bekijk hier het hele programma van de World Summit AI 2018! Zien we je daar? 

Ja! Ik wil graag de laatste updates ontvangen.

Ik ben:

 

Ik werk bij:

Branche:

Ik ben geïnteresseerd in:

  • Max. 2 e-mails per maand
  • Wijzig je gegevens later via de e-mails